Skip to content
Back to news
Arriba el Dream Big Circular Economy

Ahir, dia 7 d’octubre de 2019 es va celebrar el Dream Big de l’Imagine Circular Economy, un programa d’innovació disruptiva en el sector de l’Economia Circular impulsat per la Fundació Banc Sabadell. Localitzat a Barcelona, ​​es realitzaran projectes per a conscienciar i desenvolupar noves formes de consum i ús responsable en la ciutadania.

 width=

El Dream Big Circular Economy. Més de 200 persones es van reunir per equips a Barcelona per participar en una primera sessió de generació d’idees en l’àmbit de l’Economia Circular seguint el mètode Lombard. Aquesta iniciativa es desenvolupa a través d’una competició d’innovació disruptiva on es treballen milers de solucions als reptes presentats. Els participants es van reunir a les 9.00h a la Sala Agbar de al Museu de les Aigües de Barcelona.

En primer lloc, quatre ponents col·laboradors de el programa van fer xerrades relacionades amb l’economia circular, la sostenibilitat i la reutilització dels recursos. Després de les 3 hores de sessió, el jurat compost per diferents experts del sector va seleccionar els equips guanyadors.